SVEČANA AKADEMIJA POVODOM 20 GODINA POSTOJANJA ASNS

Asocijacija slobodnih i nezavisnih sindikata (ASNS) održavanjem Svečane akademije, 8. oktobra 2016. godine, proslavila je 20 godina postojanja.

Asocijacija je nastala u teškim vremenima ratova, sankcija i nemaština. Svojim doslednim i konstruktivnim delovanjem ASNS je postala prepoznatljiv i nezaobilazan sindikalni i društveni činilac koji nastoji da svojim idejama, programom i svakodnevnim delovanjem da pun doprinos vraćanju poverenja u rad i dostojanstvo rada i radnika, kao i sveukupnom ekonomskom i društvenom razvoju Srbije.

Povodom 20 godina rada ASNS, uručene su jubilane plakete zaslužnima, pojedincima i sindikatima, koji su svojim delovanjem doprineli radu, razvoju i ugledu ASNS.

Plakete su dodeljene Draganu Milovanoviću, prvom predsedniku ASNS, Ranki Savić, predsednici ASNS, Mirsadi Agović, Radiši Ristiću, Slavoljubu Đokoviću, Zoranu Joloviću, dr Slobodanu Đuriću, Džemu Graci i Nebojši Rajkoviću.

Jubilarne plakete uručene su i sindikatima ASNS u sledećim preduzećima i ustanovama:  IMT, IMR, Hesteel Smederevo, Hitna pomoć Beograd, JKP „Zelenilo“ Beograd, JKP „Gradska čistoća“ Beograd, Koncern Bambi Požarevac, Narodno pozorište Beograd, JPKP Lazarevac, Merkator S, JP za podzemnu eksploataciju uglja Resavica, JKP Bukulja Aranđelovac, JP Dnevnik Novi Sad, DES Novi Sad i Forum žena ASNS.

Film povodom 20 godina ASNS.

Snimak sa svečane akademije

Izjava RTS-u predsednice ASNS Ranke Savić

Izjava Dragana Milovanovića glavnog menadžera ASNS za RTS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

16 + eighteen =