FORUM ŽENA

Danas, 5. aprila 2018. godine održana je Izborna skupština Foruma žena ASNS.

 

Osim delegatkinja, Izbornoj skupštini prisustvovala je predsednica ASNS Ranka Savić koja je, na početku, pozdravila prisutne i istakla da se žene danas suočavaju sa mnogim problemima iz oblasti rada, teže se zapošljavanju, manje su plaćene za iste poslove od mušakaraca, imaju problem i po povratku sa porodiljskog odsustva.  Sve ovo, kako je rekla, zahteva veću aktivnost Foruma žena kako bi se državi i poslodavcima skrenula pažnja na brojne probleme sa kojim se žene susreću.

 

U nastavku rada Izborne skupštine Foruma žena ASNS prešlo se na izbor organa Foruma žena ASNS.

Jednoglasno je odlučeno da funkciju predsednice Foruma žena ASNS i u naredne četiri godine obavlja dosadašnja predsednica Foruma Danijela Cvetković, glavni poverenik ASNS-JKP „Parking servis“ Smederevo.

 

Za sekretarku Foruma žena ASNS izabrana je Katarina Dinčić iz ASNS-JKP „Zelenilo“ Beograd. Izborna skupština Foruma žena ASNS izabrala je predsednice grupacija Foruma žena ASNS ispred Granskih sindikata i to: Suzanu Milošević iz ASNS H.K. „Krušik“ Valjevo (Grupacija Foruma žena ASNS-Industrijskog granskog sindikata), Miru Antonijević iz JPKP Lazarevac (Grupacija Foruma žena ASNS-Granskog sindikata saobraćaja i komunalnih delatnosti), Danijelu Vuletić iz ASNS-Sindikat duvanske privrede Fabrika duvana Niš (Grupacija Foruma žena ASNS-Granskog sindikata poljoprivrede, prehrane, trgovine i usluga smeštaja i ishrane), Suzanu Stoisavljević iz ASNS-Dom zdravlja Lazarevac (Grupacija Foruma žena ASNS-Granskog sindikata zdravstva i socijalne zaštite Srbije) i Ivanu Stoiljković iz ASNS PIO Fond (Grupacija Foruma žena ASNS-Granskog sindikata javnih službi).

 

23.03.2018.ODRŽANA SEDNICA GLAVNOG ODBORA FORUMA ŽENA ASNS

 

Izborna skupština Foruma žena ASNS biće održana  5. aprila 2018. godine sa početkom u 12.00 časova, odlučeno je na danas (23.03.2018.) održanoj sednici Glavnog odbora Foruma žena ASNS.

Na Izbornoj skupštini biće izabrana predsednica, potpredsednice i sekretarka Foruma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

7 + seventeen =