ZAVRŠENA SINDIKALNA ŠKOLA ASNS. POLAZNICIMA URUČENI SERTIFIKATI

„Upoznavanje sa zakonima koji se tiču sindikata, zaposlenih, zaštite na radu, zaštite podataka“ i „Komuniciranje sindikalnih organizacija i njenih predstavnika kao i rad na društvenim mrežama“, teme su o kojima se razgovaralo poslednjeg, drugog dana Sindikalne škole ASNS.

Nakon predavanja koje je održao prof. dr Svetozar Krstić, polaznicima Sindikalne škole ASNS su uručeni sertifikati o završenom prvom stepenu obuke.

Glavni menadžer i direktor Sindikalno obrazovnog centra ASNS Dragan Milovanović čestitao je poverenicima i članovima Odbora poverenika sindikalnih organizacija ASNS na uspešno završenoj obuci i najavio organizovanje novih predavanja u 2019. godini.

Dvodnevno predavanje pohađali su predstavnici ASNS iz sledećeh preduzeća/ustanova: Autotransport Kostolac, Filip Moris Niš, Opštinska uprava opštine Smederevska Palanka, Gorenje Valjevo, JKP “Vidrak” Valjevo, RTB Bor, Dom zdravlja Svijalnac, Muzej savremene umetnosti, Centar za fizičku kulturu “Jezero” Kikinda, Dom zdravlja Lazarevac, JKP “Vodovod” Smederevo,  FRA Čačak, JKP “Gorica” Niš i Narodno pozorište Beograd.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

ten + 19 =