URUČENI SERTIFIKATI GLAVNIM POVERENICIMA ASNS, POLAZNICIMA OBUKE JAVNOG NASTUPA

“Neverbalna telesna komukikacija – govor tela”, “Borba sa tremom” i “Simulacija praktične vežbe”, teme su o kojima se razgovaralo drugog, poslednjeg dana obuke “Javni nastup – Komunikacijske veštine i javni govor”.

Obuku javnog nastupa za glavne poverenike ASNS, koja je trajala dva dana, organizovao je Sindikalno obrazovni centar ASNS, a predavači su bili sa Instituta “Main Point” dipl. glumac, master komunikolog Slobodan Roksandić i dipl. glumac Marko Milovanović.

Sertifikate o uspešno završenoj obuci javnog nastupa uručio je glavni menadžer ASNS i direktor Sindikalno obrazovnog centra ASNS Dragan Milovanović, koji je glavnim poverenicima, polaznicima predavanja čestitao na završenoj obuci i poželeo im da stečeno znanje primene u praksi na najbolji mogući način. Milovanović je ovom prilikom najavio nastavak obuke javnog nastupa koji predviđa napredni nivo, kao i organizovanje predavanja na druge teme.

Polaznici su izrazili zadovoljstvo stečenim znanjem i organizacijom same obuke i istakli značaj ove vrste edukacije, koja je neophodna u savremenom poslovnom svetu.

Obuku su završili glavni poverenici ASNS u Institutu za medicinska istraživanja, PU “Radost” Novi Banovci, Vinci Aerodrom, JKP “Vodovod” Valjevo, Autotransportu Kostolac, Domu zdravlja Lazarevac, Gradskom centru za socijalni rad Beograd, Gradskoj upravi grada Kragujevca, JKP “Vodovod” Bor, Delhaize Serbia, Markatoru, Kovačkom centru Valjevo, H.K. “Krušik” Valjevo, JKP “Vodovod” Smederevo, JKP “Gradska čistoća” Lajkovac, PU “Poletarac” Stara Pazova i Sportskom centru “Jezero” Kikinda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 × two =