ASNS – SINDIKAT ZAPOSLENIH U SOCIJALNOJ ZAŠTITI GRADSKOG CENTRA ZA SOCIJALNI RAD U BEOGRADU OBEZBEDIO ZAŠTITNE MASKE ZA ZAPOSLENE

 

ASNS – Sindikat zaposlenih u socijalnoj zaštiti Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu obezbedio je higijenske zaštitne maske za višekratnu upotrebu za zaposlene u Gradskom centru za socijalni rad u Beogradu.

Andrija Simović, glavni poverenik ASNS u ovoj ustanovi socijalne zaštite, rekao je da će maske biti podeljene zaposlenima koji svakodnevno odlaze na posao u svih 19 beogradskih odeljenja Gradskog centra za socijalni rad.

“Danas smo opremili jednu količinu, a sutra ćemo ostatak, tako da će svi zaposleni koji imaju radnu obavezu i koji su svakodnevno na radnom mestu dobiti maske koje nam je doniralo preduzeće za profesilalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom “GEPARD – VIS” d.o.o. iz Novog Sada”, istakao je Simović i izrazio zahvalnost donatoru u ime članova sindikata ASNS i svih zaposlenih na ovoj izuzetno dragocenoj donaciji u vanrednim okolnostima.

Dodao je da su maske donirane na ime pomoći u borbi protiv širenja zarazne bolesti izazvane korona virusom COVID-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

thirteen − 6 =