ODRŽAN SASTANAK ASNS – SINDIKATA ZAPOSLENIH U SOCIJALNOJ ZAŠTITI GRADSKOG CENTRA ZA SOCIJALNI RAD U BEOGRADU.

Dana 12.05.2023.godine u direkciji Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu održan je sastanak sindikalne organizacije ASNS Sindikata zaposlenih u socijalnoj zaštiti Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu, koji je reprezentativni sindikat kod poslodavca.

Tema sastanka je bila formiranje tela poverenika po odeljenjima i službama u Gradskom centru i delovanje tog tela u narednom periodu.

Glavni poverenik Andrija Simović je upoznao prisutne o produženju važenja Kolektivnog ugovora kod poslodavca do 17.12.2023.godine.
Istakao je da je produženje Ugovora najznačajniji posao rukovodstva i svih članova sindikata.
Podsetio je da nijedan sindikat za trideset godine postojanja Gradskog centra nije uspeo da se izbori za ovakav krovni Ugovor. Zahvaljujući menadžmentu sindikata ostvaren je uspeh i Kolektivni ugovor je potpisan.
Imenovan je pregovarački tim koji će predstavljati ASNS u budućim pregovorima sa poslodavcem i Gradom Beogradom kao osnivačem.

Nakon sastanka, kompanija „Globos osiguranje“ a.d.o., koja ima potpisan Ugovor sa ASNS o dobrovoljnom zdravstvenom osiguranju za članove ASNS, održala je prezentaciju svoje ponude sa kojom je izazvala veliko interesovanje prisutnih.
Dogovor je da sindikat, u sklopu svojih redovnih sastanaka, organizuje još dve prezentacije do kraja juna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

20 − 16 =